Muzikanti dětem opět pomůžou

 MG_0975Po nucené dvouleté odmlce začínají na obrátkách nabírat přípravy charitativního koncertu Muzikanti dětem. Jak se již stalo tradicí, tak i o letošním posledním květnovém víkendu ožije velkomeziříčské Náměstí hudbou. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na širokou plejádu různých hudebních žánrů. O úvodní tóny se postará Orchestr ZUŠ, z dalších účinkujících můžeme jmenovat hudební skupinu Bombarďák vystupující s písničkami pro děti, nebo uskupení Zadáci, kteří vnesou do programu koncertu vodáckou atmosféru. I další kapely jako Turbo, Ukulele Troublemakers, Bush3 a CZ Elvis & Elvis Presley Revival band slibují famózní hudební zážitek. Rozhodně kdo přijde, neprohloupí.

A komu že vlastně bude letos koncert pomáhat? „Celý výtěžek koncertu půjde na konto Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, která má svůj klub i ve Velkém Meziříčí. Výtěžek klub použije na realizaci svých aktivit, jako je například psychorehabilitační pobyt rodin dětí s postižením," říká Ondra Duben, jeden z členů týmu.

I mimo pódium pro všechny návštěvníky koncertu připravíme zajímavý program, kde nebude chybět třeba obvyklý skákací hrad pro malé účastníky. Bude možno si zakoupit i drobné předměty s logem koncertu, a tím přispět k celkové částce předané zástupcům klubu asociace. Na zájemce budou také čekat tvořivé dílny s možností vyzkoušet si svoji zručnost.

-md-

plakat MD_2022_A1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.