Výstava představí Svět Bořivoje Pejchala v obrazech

Zámek foto._Zuzana_Najtová_copy_copyVýstavní sál velkomeziříčského muzea se po dvou měsících strašidelných příběhů a děsuplných rekvizit proměnil k nepoznání. Z potemnělé černé místnosti se opět stala prosvětlená a přívětivá výstavní síň.

Na příchozí čekají desítky obrazů velkomeziříčského výtvarníka Bořivoje Pejchala, jehož výstava „Tvary, barvy a kompozice – Svět Bořivoje Pejchala v obrazech", bude slavnostně zahájena ve středu 1. června v 18 hodin. Úvodní slovo pronese Eva Kočí Valová, o hudební doprovod se postará Igor Pejchal.

Bořivoj Pejchal, který je členem Unie výtvarných umělců České republiky a Klubu výtvarných umělců Horácka, nevystavuje v prostorách velkomeziříčského muzea poprvé. Naposledy byly jeho obrazy součástí výstavy „A léta běží, vážení", kdy v červnu 2019 společně vystavovali absolventi velkomeziříčského gymnázia.

-muz-

Pozvánka Bořivoj_Pejchal_copy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.