Polední menu

pondělí 17.1. 2022

Vývar z hovězích žeber, těstovinová rýže, kořenová zelenina /1,3,9/
Vepřová panenka v šafránovém těstíčku, steakové hranolky, česnekový dip s hrubozrnnou hořčicí /1,3,7,10/ 125 Kč
Gnocchi, omáčka z gorgonzoly a smetany, brokolice, parmezán (+15 Kč kuřecí maso) /1,3,7/ 115 Kč

úterý 18.1. 2022

Zadělávaná zeleninová polévka, bílý jogurt, česnekové klíčky /1,7,9/
Norský losos na limetovém risottu, listový salát s ústřičným vinaigrettem a cherry rajčaty /4,7,12/ 135 Kč
Sýrový špíz (gouda, šalotka, šunka od kosti), mačkané brambory, tatarská omáčka /1,3,7/ 125 Kč

středa 19.1. 2022

Dršťková polévka z hlívy ústřičné, brambory /1,7/
Moravský vrabec, dušené bílé zelí, bramborový knedlík, smažená cibule /1,3,7/ 125 Kč
Těstovinový salát s bresaolou (zelenina, černé olivy, sušená rajčata) /1,3,10/ 125 Kč

čtvrtek 20.1. 2022

Krém z bílých fazolí, slaninový chips, olej ze sušených rajčat, mladá cibulka /1,7/
Kuřecí Parmo (smažený řízek, bešamel, mozzarella, cheddar), bramborová kaše /1,3,7/ 125 Kč
Tagliatelle v krému z pečených paprik, parmezán (+20 Kč vepřová panenka) /1,3,7/ 115 Kč

pátek 21.1. 2022

Cibulová polévka s bílým vínem, celozrnný toust s goudou /1,7,12/
Vepřová panenka, mrkvové pyré, beluga čočka, restované grenaille, omáčka z čerstvých bylinek /1,7/ 130 Kč
Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem, balsamicová redukce s malinovým octem, francouzská bageta /1,7/ 130 Kč
Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.