Polední menu

úterý 19.3. 2024

Krkonošské kyselo s houbami a vejcem /1a,3,7,9/
Živáňská pečeně z vepřové krkovičky s klobásou, slaninou, cibulí a paprikou, na sádle pečené grenaille /7,9/ 155 Kč
Lasagne bolognese, listový salátek, parmezán /1a,7,9,12/ 150 Kč
200 g Steak z telecí maminhy marinovaný v pikantní salse verde, pečený brambor plněný čerstvým sýrem, pesto ze sušených rajčat /7,8h,9/ 385 Kč

středa 20.3. 2024

Krém z bílých fazolí, opečená papriková klobása /7,9/
Restovaná kachní játra na portském víně, jasmínová rýže /7,9,12/ 155 Kč
Smažená gouda v bylinkové strouhance, petrželový zámecký brambor, domácí tatarka /1a,3,7,10,12/ 160 Kč
200 g Steak z telecí maminhy marinovaný v pikantní salse verde, pečený brambor plněný čerstvým sýrem, pesto ze sušených rajčat /7,8h,9/ 385 Kč

čtvrtek 21.3. 2024

Česnečka s uzeným, vejcem, sýrem a chlebovými krutony /1a,1c,3,7,9/
Kuřecí steak s omáčkou ze zelených oliv a sušených rajčat, šťouchaný brambor s mladou cibulkou /7,9,10,12/ 155 Kč
Špikovaný hovězí váleček s rajskou omáčkou, houskový knedlík /1a,3,7,9/ 160 Kč
200 g Steak z telecí maminhy marinovaný v pikantní salse verde, pečený brambor plněný čerstvým sýrem, pesto ze sušených rajčat /7,8h,9/ 385 Kč

pátek 22.3. 2024

Drůbeží kaldoun s kachními knedlíčky, restovanými jatýrky a zeleninou /1a,3,7,9/
Hovězí stroganoff se slaninkou, žampiony a perlovými cibulkami, domácí hranolky /7,9,10,12/ 165 Kč
Alpský kynutý knedlík s mákem a vanilkovou omáčkou /1a,3,7,12/ 155 Kč
200 g Steak z telecí maminhy marinovaný v pikantní salse verde, pečený brambor plněný čerstvým sýrem, pesto ze sušených rajčat /7,8h,9/ 385 Kč
Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.