Město hledá účetní

pexels-anna-tarazevich-5196820Tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlásil veřejnou výzvu na pozici účetní odboru finančního.

Jedná se o pracovní poměr na dobu neurčitou s předpokládanou dobou nástupu 1. srpna. Účetní se stará o samostatné vedení účetnictví na úseku příjmů, zpracování a zaúčtování příjmů dle bankovních výpisů, párování plateb tuzemských i zahraničních, účtování zahraničních plateb včetně kurzových rozdílů, kontrolu vyrovnání vystavených předpisů a došlých plateb a podobně.

Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zaslat nejpozději do pondělí 29. května do 12 hodin. Bližší informace sdělí vedoucí odboru finančního Pavla Pólová (tel.: 566 781 140, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. )

Tina Kárníková

Účetní SlideShow

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.