Kraj Vysočina hledá stavbu roku

jupiter club otevreni DODRegionální soutěž Stavba Vysočiny 2015 startuje. Do 14. ročníku je možné přihlašovat stavby realizované v Kraji Vysočina od 1. ledna 2014 do 31. prosince 2015.

K dispozici je sedm soutěžních kategorií - Novostavby občanské vybavenosti, Rekonstrukce staveb občanské vybavenosti, Stavby pro bydlení, Dopravní a inženýrské stavby, Revitalizace veřejných prostranství, Průmyslové a technologické stavby a Vodohospodářské a ekologické stavby. Každoročně je udělována i speciální cena hejtmana Kraje Vysočina.

Loňský ročník soutěže Stavba Vysočiny ovládlo Velké Meziříčí, které získalo hned dvě ocenění. V kategorii Stavby občanské vybavenosti zvítězila a Stavbou roku Kraje Vysočina 2014 se stala rekonstrukce velkého sálu Jupiter clubu. Ve Stavbách dopravních, inženýrských a vodohospodářských se pak na druhém místě s čestným uznáním umístila velkomeziříčská protipovodňová opatření.

Přihlášené stavby hodnotí odborná porota, která uděluje tituly Stavba roku. Na základě sms hlasování bude udělen titul Cena veřejnosti. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční v pondělí 13.června v areálu Zámku Valeč, který byl loni oceněn titulem Prestižní stavba Vysočiny 2014.

Příjem přihlášek aktuálního ročníku soutěže bude ukončen 6. května 2016, ale do konce února je možné zaregistrovat stavbu za nižší účastnický poplatek. Další informace najdete zde.

Více informací Martin Pertl, Spolek Stavba Vysočiny, tel.: 737 555 677.

Redakce

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.