Nová hřiště mají rezervační systém na webu

hriste-oslavicka Čtyři nová hřiště u Základní školy Oslavická ve Velkém Meziříčí jsou těsně před dokončením. Jejich slavnostní otevření je připraveno na úterý 5. května. Hned poté je mohou začít využívat i zájemci z řad veřejnosti. Rezervovat si je mohou na webu.

 Veřejné sportoviště vedle základní školy nabízí čtyři venkovní hřiště – dvě víceúčelová s umělou trávou pro fotbal, tenis, volejbal či třeba basketbal a dvě plážová s pískem pro beach volebal, fotbal nebo házenou. Určena jsou žákům školy a veřejnosti.

hriste-oslavicka-rad „Pro zájemce z řad veřejnosti je připraven rezervační systém na stránkách www.hristevm.cz, kde si mohou rezervovat vhodný termín," informuje Pavel Stupka, vedoucí odboru školství městského úřadu. Na uvedených stránkách krom toho najdou všechny potřebné informace jako provozní dobu a řád, kontakty, pohled na hřiště online skrze dvě webkamery apod. Užití hřišť je zdarma, pouze je třeba zaplatit rezervační poplatek 20 Kč za hodinu a vratnou zálohu za půjčení klíče od sportoviště 100 Kč. Klíč ke sportovišti i k nářaďovně se sítěmi či brankami je k vyzvednutí v recepci Happy sport clubu na ulici Zdenky Vorlové. „Rezervaci bude možno provést vždy na 14 dní dopředu," dodává Pavel Stupka.

Hřiště jsou přístupná i bezbariérově, a to zezadu přes relaxační park domova pro seniory. Při vracení klíčů v Happy sport clubu mohou zájemci využít po dohodě zdarma toalety či za poplatek sprchu.

Provozní doba hřiště je rozdělena mezi školu a veřejnost následovně:

V době školního vyučování v pondělí, úterý, středu a pátek od 8:00 do 15:00 pro školu, odpoledne od 15:00 do 22:00 pro veřejnost. Ve čtvrtek pak od 8:00 do 16:00 pro školu a od 16:00 do 22:00 pro veřejnost. Víkendy patří veřejnosti od 10:00 do 22:00 stejně jako všechny dny školních prázdnin od pondělí do neděle od 10:00 do 22:00.

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.