Právě dnes jsme spustili nový web

start 01 webPrávě jsme spustili nový web Velkomeziříčska, coby společensko-informačního portálu nejen pro občany Velkého Meziříčí. Nabízíme aktuální informace o dění ve městě ze všech oblastí. Web je provázán s tištěným měsíčníkem Velkomeziříčsko, který vám chodí zdarma do schránek.

Portál Velkomeziříčsko.cz přináší zpravodajství z města i regionu, ze sportu, kultury. Najdete zde rubriky Krimi, Rozhovory, Dětské Meziříčí, Všehochuť či Úřednické okénko,... Do budoucna si budete moci do inzerce sami zdarma vkládat svoji poptávku prodám-koupím-vyměním nebo si prohlédnout nabídku denních menu zdejších restaurací.

Nabízíme volný prostor spolkům a sportovním klubům.

Zapojte se a vkládejte své informace. Máte-li zájem zviditelnit se na našem webu, kontaktujte nás na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Staré články i fotky najdete v archivu.

Starší zprávy a fotogalerie najdete na odkazu ke starému webu. K dispozici je pro vás i archiv tištěných čísel týdeníku a nyní i měsíčníku Velkomeziříčsko v pdf formátu ke stažení.

Redakce Velkomeziříčska

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.