Zahrada knihovny se proměnila v ZOO

Tit 5A6A32CB-0A7B-4ED2-93F6-3534FB3CB5ECBláznivé soutěže a hry, to vše a mnohem více čekalo na návštěvníky improvizované ZOO v zahradě velkomeziříčské městské knihovny v poslední den školy.

Konec školního roku s sebou přinesl hned několik zajímavých kulturních akcí. Jednou z nich byla také zahradní ZOO, která otevřela své brány malým i velkým návštěvníkům ve čtvrtek 30. června, a nutno říci, že o zábavu nouze nebyla. Ti, kteří vyslyšeli výzvu „Probuď v sobě zvíře!", se patřičně vyřádili. Mohli se stát žirafou, nosorožcem, mravenečníkem, velbloudem, medvědem či lenochodem. Přítomní si vyzkoušeli aktivity jako uspávání lva, sprchování sloního mláděte, prolézání hadí kůží či míchání dikobrazí potravy. Možné bylo navštívit noční expozici, pomoci
odchytit pandu útěkářku nebo běžet koňský dostih. Na své si přišli i milovníci pohádek, kvízů a příběhů. V areálu nechyběl stánek s občerstvením, obchůdek se suvenýry ani kolo štěstí.

Lucie Málková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.