Karneval si děti v Jupiter clubu pořádně užily

míša 09Páteční pozdní odpoledne se do Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí nahrnuly malé děti a jejich rodiče. S sebou si nesly nejrůznější kostýmy, protože je čekal pohádkový karneval se známou hudebnicí Míšou Růžičkovou.

Na bohaté návštěvnosti a nadšených výrazech tváří bylo poznat, že Míšu všichni znají a mají rádi. Po společném tanečním hadu, při kterém Míša se všemi několikrát obkroužila sál, představily děti své masky. Nejvíce bylo princezen. Mužský šlechtický stav zastupoval pouze jeden jediný hoch, který se dostavil v rytířském kostýmu. A také drak byl pouze jeden. Následovala jedna indiánka, několik kovbojů, spousta postav z říše hmyzu a tak podobně.

Po představení převleků se Míša vrátila na jeviště a postupně si na ně vyvolávala zástupce pohádkových a jiných bytostí, za které se malí návštěvníci převlékli. Vždy osm odvážlivců si pak s Míšou na chvíli užilo světla reflektorů a s písničkou zatančilo.

Po tanečcích se všichni vrhli na drobné soutěže a kdo neměl Míši stále dost, mohl si zakoupit její zpěvník, CD či DVD s písničkami a cvičením, tričko nebo rovnou plakát na stěnu.

Jan Uher

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.