Květina pro mámu potěšila zaplněný sál Jupiter clubu

071Květina pro mámu je akce, kterou Dóza – SVČ tradičně pořádá na závěr školního roku.

 

 

 

036K vidění na pódiu byla vystoupení členů hudebních a tanečních - pohybových kroužků. Hru na hudební nástroj a zpěv předvedly děti z kroužků Individuální klavír, Ukulele, Kytara a nechyběly i tóny z fléten malých hudebnic z kroužku Zdravé pískání. Taneční choreografie secvičili se svými svěřenci vedoucí zájmových útvarů Club dance, Crazy team, Kosatky, Mažoretky Roses, M-dance, Moderní gymnastika, Píďalky a Žížalky.

Aktivně prezentovali svoji práci v předsálí Jupiter clubu VM také děti z kroužků 3D tisk, Legorobotika, Grafika či Šachy.

Nechyběly ani foto-ukázky z činnosti ostatních zájmových útvarů Dózy - tvořivých a jinak tematicky zaměřených.
Moderátorkou akce byla J. Živčicová.

044Akce Květina pro mámu bývá vždy zakončením školního roku – zakončením činností zájmových útvarů Dózy – SVČ Velké Meziříčí. Zároveň je i prezentací práce dětí a pedagogů v kroužcích a v neposlední řadě zahrnuje především poděkování a blahopřání všem maminkám k proběhlému Dni matek (letos obdržely maminky z rukou svých ratolestí dřevěnou květinku s věnováním).

Díky všem, kteří si k nám do velkého sálu Jupiter clubu Velké Meziříčí našli cestu.

Zakončením školního roku ovšem činnost Dózy nekončí. V plném proudu jsou přípravy na letní pobytové a příměstské tábory. Těšíme se na léto a společné zážitky s vámi.

-jz-

032064068

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.