Atletika pro rodinu nás baví

IMG-20230605-WA0012V úterý 30. května se v atletické školičce konalo společné rodinné závodní odpoledne v rámci projektu Atletika pro rodinu pod záštitou Českého atletického svazu.

Tentokrát nám vyšlo krásné slunečné počasí a atletický stadion jsme v rámci rodinného odpoledne skvěle zaplnili. Sešlo se celkem 32 rodin, což v součtu všech členů bylo cca 75 atletů (malých, velkých, sportujících nebo pouze fandících).

IMG-20230605-WA0004Děti a rodiče se pod naším vedením společně zahřáli, rozcvičili, nechyběla atletická abeceda a pár krátkých startů v dráhách. V rámci závodního odpoledne byly nachystány následující disciplíny: skok z místa, slalom, hod pěnovým oštěpem a štafetový běh. V jednotlivých disciplínách jsme zaznamenali skvělé výkony, ale pro nás byli nejlepší všichni rodiče i děti, kteří se závodů zúčastnili. Na závěr dostaly všechny rodiny diplom, medaili, talíř na frisbee a zmrzlinu.

Do projektu Atletika pro rodinu se nejmenší velkomeziříčští atleti zapojili poprvé. Při sportování jsme zapomněli na všední starosti a povinnosti, věříme, že i rodiče se vrátili do dětských let, závodili s velkým nasazením, strávili čas s dětmi na čerstvém vzduchu a zažili jsme při tom i legraci. Rodiče byli vzorem pro naše atletíky, kteří je tak bedlivě sledovali při plnění disciplín, že úplně zapomněli zlobit. Projekt Atletika pro rodinu nás velmi bavil, dává nám velký smysl a těšíme se na jeho pokračování.

„Běhej, skákej, házej rád, s rodinou to můžeš dát!"

za tým trenérek atletické školičky Jana Fňukalová a Martina Nováčková

IMG-20230605-WA0000IMG-20230605-WA0005IMG-20230605-WA0006

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.