Draky nad Fajťákem letos kropil déšť

IMG 9206Ani deštivé počasí neodradilo děti a další nadšence, kteří v neděli vyrazili s pláštěnkami a deštníky na Fajtův kopec na oblíbenou akci. Dvaadvacátá velkomeziříčská drakiáda tak nakonec proběhla za poměrně slušné účasti lidí.

Počasí se nakonec trochu umoudřilo a některým draci chvílemi dokonce i létali. Soutěžilo třiaosmdesát účastníků, padesát se jich přihlásilo do kategorie rodičů s dětmi. Vítězkou se stala Viktorie Dvořáková, druhé místo patří Dannymu Navrátilovi a třetí Anje Rausové. Dalších 27 dětí se poměřilo ve věkové skupině od 8 do 13 let, kde vyhrála Zuzana Bečková, za ní skončily Adéla Svobodová a Kateřina Kučerová. Ve třetí kategorii starších čtrnácti let se nejlépe umístil Radek Hadraba, následován Jaroslavem Bečkou a Marií Uchytilovou.

Doprovodným programem byla hudba v podání kapel MySami a Stetson. Pořadateli akce byli podnikatelé města spolu se střediskem volného času DÓZA.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.