Starosta přivítal nové občánky narozené v zimě

DSC 001V sobotu 13. května 2017 se konalo na velkomeziříčské radnici vítání nově narozených občánků našeho města. Byly pozvány děti, které se narodily v prosinci, lednu a únoru.

Starosta města Ing. Radovan Necid přivítal nově narozené občánky a předal finanční dar od města ve výši 1.500 Kč pro každé dítě. Děti z MŠ Sportovní vystoupily se svým pásmem básniček a písniček o miminkách a předaly dárkový set deky s plyšovou hračkou, maminky potěšila kytička. Rodiče měli možnost položit své děti do kolébky a nechat si zhotovit fotografii. Fotografie z vítání občánků bude možné zakoupit v ateliéru u paní Bradáčové na ulici Novosady. Rodiče všech dětí udělili souhlas se zveřejněním jmen jejich dětí a fotografií z tohoto vítání. Další vítání občánků narozených v březnu, dubnu a květnu proběhne na podzim tohoto roku.

Jména přivítaných dětí:

Radim Adam, Radim Bojanovský, Patrik Bula, Marek Doležal, Aneta Dolíhalová, Sabina Dolíhalová, Daniel Dvořák, Matyáš Halámek, Klaudie Homolová, Jaroslav Horníček, Jáchym Hort, Jan Chovanec, Sofie Kadaňková, Alice Karmazínová, Vanesa Kolouchová, Anna Kořínková, Oliver Kosour, Adam Koudela, Vojtěch Kuřátko, Robin Masopust, Šimon Musil, Marek Novák, Alžběta Novotná, Leontýna Průdková, Kristián Silnica, Matěj Starý, Sabina Šmídová, Eliška Vidláková, Tomáš Vyhňák

Kateřina Komínková, MěÚ

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.