Slavnostní rozloučení zakončilo devítiletou docházku žáků ZŠ Sokolovská

IMG 6213Třicet sedm letošních deváťáků se přišlo 28. června do Jupiter clubu rozloučit se svými kantory. Poděkovali především oběma třídním učitelkám, RNDr. Radomíře Kučerové a Mgr. Marii Smutkové, za nekonečnou trpělivost a za to, že za nimi vždy stály a věřily jim.

V připraveném programu představili rodinám i kantorům v krátkých prezentacích úsměvné momentky z jejich života na škole a nastínili své budoucí směřování. Nechyběly ani písně na rozloučenou.

„Jste plni odhodlání vylétnout z rodného hnízda a vyrazit do neznámých dálek. Na této nové cestě plné poznání, kamarádů, spolužáků i lásek vám přeji hodně úspěchů a splnění všech přání a snů,“ popřál svým absolventům ředitel školy Petr Hladík.  

Letošního prvního slavnostního vyřazení se zúčastnili i zástupci města. „Je pro mne čest rozloučit se s deváťáky. Za celé město musím říct, že jsme na vás pyšní. Přeji vám, abyste byli stejně pilní a šikovní a věnovali se dalšímu studiu, které vás posune v životě dál,“ uvedl starosta Radovan Necid.

Jitka Kočí

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.