Mezinárodní dětské hry Kamavédy

13521853 1000833543366297_25948340082261491_nMilí rodiče, učitelé a trenéři, srdečně zveme vás a vaše děti na akci plnou sportu, zábavy a nových zkušeností, do Velkého Meziříčí v sobotu 1. června 2019.

Děti ve věku 3–7 let si zde budou moct zasoutěžit v různorodých disciplínách, vyzkoušet své schopnosti a vy si budete moct vytvořit přehled o jejich celkovém potenciálu. Budete mít také možnost prodiskutovat jejich schopnosti s trenéry, odborníky a dalšími zainteresovanými rodiči.

Hry jsou zaměřeny na menší děti, u kterých ještě obvykle není rozhodnuto o budoucí orientaci. Vítány jsou však i starší děti, které budou moct vyzpovídat sportovní hvězdy – třeba fotbalistu Thea Gebre Selassieho (Werder Brémy) nebo hokejistu Pavla Zachu ml. (New Jersey Devils).

Program spolu zakončíme večer u táboráku a všechny děti si odnesou za svou celodenní snahu odměnu.
Startovné pro soutěžící děti je 100,- korun, ostatní to bude stát milý úsměv ????

Na podrobnější info o hrách koukněte sem http://www.kameveda.com/cs/letni-hry-kamevedy-2019/520-prijdte-s-detmi-soutezit-a-odhalit-jejich-potencial

Hry jsou omezeny počtem zúčastněných dětí, pro každou věkovou kategorii max. 50, celkem tedy 250 dětí. Je to z toho důvodu, že bychom dětem chtěli poskytnout maximální pozornost, péči a prostor při zápolení v disciplínách. Jako i na ostatních akcích, přednost mají „členské" děti, tedy děti rodičů, kteří jsou členy klubu Kamevédy.

Celková uzávěrka přihlášek je 1. května 2019.

Těšíme se na vás,
za organizační tým Letních dětských her Kamevéda
Pavel Zacha a Jana Pokorná

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.