Oslava svátku maminek s Dózou se vydařila

VM1Kdo si našel čas a chuť 12. května dorazit v nedělním trošku zasmušilém odpoledni do velkého sálu Jupiter clubu ve Velkém Meziříčí, neprohloupil. Konala se zde "velká oslava" při příležitosti Mezinárodního dne maminek - KVĚTINA PRO MÁMU.

Před zahájením programu mohlo zaplněné hlediště shlédnout na jevišti videoprezentaci zahrnující širokou činnost Dózy – fotografie z kroužků, které se v dnešní den neprezentovaly, z výchovně vzdělávacích programů pro MŠ nebo ZŠ, z akcí pořádaných pro širokou veřejnost, z vědomostních či sportovních soutěží pro žáky, z letních a příměstských táborů.

Maminkám k svátku věnovalo pomyslně velkou papírovou květinu a předvedlo svá vystoupení celkem 16 zájmových útvarů. Děti navštěvující dózácké kroužky se prezentovaly hrou na kytaru, flétnu, elektrické klávesy, nebo předvedly pochodové kroky s hůlkou, zatančily moderní tance, line dance či country tance, zacvičily aerobic, nejmenší pak secvičily krokodýlí, beruškovou, popelářskou či broučkovou sestavu.
Během programu mohl velký počet diváků shlédnout i videoprojekci Dózy a nahlédnout tak do učeben a přilehlých prostor střediska volného času a přesvědčit se, že děti navštěvující kroužky tráví svůj volný čas v pěkném prostředí.
Všichni vystupující si zaslouží obdiv a velké poděkování za chuť a odvahu (u některých se jednalo o vůbec první vystoupení na jevišti) se prezentovat před zaplněným hledištěm a ukázat, co se během školního roku s Dózou naučili, popř. jak se ve svých volnočasových aktivitách zdokonalili.

Závěrem děti společně s moderátorkou poděkovaly divákům a maminkám, protože zejména jim dnešní odpoledne patřilo, a proto z rukou svých ratolestí obdrželi jako poděkování drobný keramický dárek pro radost.
Věříme, že se nejen divákům ale i všem účinkujícím oslava maminek líbila a budeme se na vás těšit při další snad opět vydařené akci.
-jž-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.