HAVAJ PÁRTY NA DÓZE

titÚterý 4. června na plácku Dózy proběhla velká Havajská párty konaná v rámci oslav Dne dětí.

Dopolední program si užilo 124 dětí s učitelkami z mateřských škol z Velkého Meziříčí – soutěže, tanec a zaříkávání počasí děti zvládly na jedničku. Dokonce i paní učitelky úspěšně absolvovaly soutěžní disciplínu a mohla si tak každá třída odnést kornout plný cen.

Odpoledne pak plácek doslova zaplavilo přes 300 hostů – dětí, maminek, tatínků, ale i babiček a dědečků. Akce podporovaná grantem Kraje Vysočina se opravdu vydařila, i díky počasí, které se letos umoudřilo a doslova nám umožnilo zažít havajskou pohodu a zábavu.
Děti si vyzkoušely nejen 8 soutěžních stanovišť s názvy osmi havajských ostrovů, na kterých za zvládnutí soutěžní disciplíny získávaly havajské dolary, ale společně s moderátorem Jaris si děti také zatančily a naučily zaříkávat počasí. Nechybělo malování na obličej, občerstvení - párky v rohlíku, zmrzliny, koktejly od barmana Dominika, či kmínová limonáda. Dospěláci si otestovali své vědomosti v havajském kvízu. Kdo chtěl, mohl si z párty odnést i památku v podobě havajské fotografie a ze směnárny pak krásné ceny, které nakoupil za havajské dolary. Program obohatilo i taneční vystoupení děvčat ze skupiny Club Dance, břišní tance Elišky Michalíkové a barmanská šou. Skvělá byla i hudba DJ Pawlixe a hlavně skvělí byli všichni návštěvníci, kteří si na plácek Dózy našli cestu a strávili s námi havajské odpoledne. Děkujeme vám.

Děkujeme hlavně všem, kteří se spolu s námi, s pracovníky Dózy, na zorganizování celé akce podíleli – našim externím pracovníkům, dobrovolníkům a sponzorům - firmě Bidfood, McDoland´s, Olejový mlýn Petráveč. Snad někdy příště ALOHA, přátelé!

-jž-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.