Dětský den s myslivci

tit copy_copy_copy_copyJiž čtvrtým rokem pořádal 8. 6. 2019 MS Hrbov dětský den.

K letošnímu ročníku se k myslivcům připojili i rybáři z Velkého Meziříčí s živými rybami. Akce se konala ve sportovním areálu mezi obcemi Hrbov a Svařenov. Návštěvnost byla rekordní. Dětského dne se zúčastnilo 90 dětí. Jelikož se každým rokem snažíme dělat dětský den malinko jinak, abychom nabídli vždy něco nového, letos jsme zařadili sportovní soutěže. Děti hledaly a třídily šišky jehličnanů, štafetově přenášely vodu, skákali v pytli v soutěži zvané „zajíčku hop!" a hasily lesní požár v podobě zašlápávání balónků. Samozřejmě nechyběla střelba ze vzduchovky, skákací hrad, grilovaný divočák, nově malování na obličej a uzené ryby. Díky příznivému počasí, štědrosti sponzorů a velkého množství návštěvníků se akce velice zdařila a již všichni pilně vymýšlíme program na příští rok.

MS Hrbov děkuje všem sponzorům, kteří svým přispěním podpořily Dětský den s myslivci v Hrbově.
Není jednoduché v dnešní době něco dát zadarmo, nebo finančně přispět. Přesto se najdou tací, kteří nám poskytli dostatek věcí a peněz proto, abychom mohli udělat 90-ti dětem radost a jedno odpoledne je zabavit.

Sponzoři: Alpa, Horácké Autodružstvo, Poex, Gremis, Opel Auto Dobrovolný, DS Agros Netín, Roudo - Karel Vrbka, Farma rodiny Němcovy, Autocolor Šoukal, Ministerstvo zemědělství, Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, Okresní myslivecký spolek Ždár nad Sázavou, Českomoravská myslivecká jednota, Město Velké Meziříčí, Obce Hrbov a Svařenov, Lucie Šimánková, Lesní školka Dobešov, Kraj Vysočina, HZS Vysočina, PČR a další.

Předseda MS Hrbov Ing. Kateřina Průšová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.