Deváťáci ze Sokolovské se rozloučili se školou

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyStředeční odpoledne 26. června patřilo žákům devátých tříd ze ZŠ Sokolovská, kteří se slavnostně rozloučili se základní školou.

Slavnostního zahájení od 15 hodin se zúčastnilo vedení města v čele se starostou Josefem Komínkem a místostarostkou Jiřinou Jurdovou, kteří tuto příležitost využili i k poděkování končícímu řediteli školy Mgr. Petru Hladíkovi za jeho vynikající práci pro školu i pro město.
Hlavní poděkování však tento den patřilo oběma třídním učitelkám Mgr. Lence Běhůnkové (9.A) a Mgr. Janě Gebre Selassie (9.B), za nekonečnou trpělivost a podporu svých žáků.

Obě třídy v rámci připraveného programu představili rodinám a učitelům prezentace plné úsměvných zážitků ze školních akcí a také se pochlubili, kam jejich cestu budou směřovat do budoucna.
V průběhu rozloučení několikrát vystoupila hudební skupina Virus, složená z absolventů školy.
Třídní učitelky obdrželi od svých žáků krásné kytice a malou květinu dostali i přítomní učitelé.
Všichni žáci devátých tříd si odnesli ze slavnostního vyrazení z rukou třídních učitelů, ředitele školy a vedoucího odboru školství a kultury Ing. Pavla Stupky, pamětní listy, upomínkové předměty a knižní dárky.

„Odcházíte do svého života dobře připraveni a jste připraveni na to, abyste dál rozvíjeli své vědomosti, umění a talent. Děkuji Vám všem, včetně rodičů, se kterými byla po celou dobu perfektní spolupráce." Těmito slovy se se všemi přítomnými rozloučil ředitel školy.

Michaela Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.