Jako poslední se rozloučili se základní školou žáci ze ZŠ Školní

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyVe čtvrtek 27. 6. proběhlo ve velkém sále Jupiter clubu loučení a slavnostní předání závěrečného vysvědčení žákům devátých tříd Základní školy Školní.

Loučení to bylo opravdu dojemné s perfektně připraveným programem, který připravila Mgr. Olga Ubrová. Úvodního slova se ujal ředitel školy Mgr. Petr Blažek a starosta města Josef Komínek.

Poté následovalo tradiční představení žáků připravenými prezentacemi, promítání fotek společných školních zážitků, taneční vystoupení a závěrečné předávání vysvědčení a upomínkových knižních dárků.
Dojemnými slovy se se svými třídami rozloučili třídní učitelé Mgr. Ivana Lišková a Mgr. Zdeněk Liška, kteří kromě vysvědčení rozdali i spoustu pochval, například za vzornou reprezentaci školy nebo studijní a sportovní úspěchy.
V průběhu závěrečné písně s názvem "Loučení" obdržel květiny zbytek učitelského sboru, který byl přítomný v hledišti. Odměnou deváťům byl závěrečný aplaus rodin, kamarádů a učitelů, jako poděkování za skvěle strávené odpoledne.

Michaela Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.