Kulturní dům v Mostištích ovládla hudba i recitace

P1060051 copyKulturním dům v Mostištích ožil Vánočním koncertem, který pořádala Základní škola Mostiště ve čtvrtek 12. prosince 2019. Úvodního slova se ujala ředitelka školy Jitka Dobrovolná, která všechny srdečně přivítala a dále slovo předala vystupující učitelce Lee Fučíkové. Ta je členkou kapely ZAHRAJEM, jež žáky doprovázela.

Posluchači od samého začátku poznávali písně a koledy, které se linuly sálem. Vánoční atmosféra pohltila účinkující i diváky. Mezi vystupujícími se představil sbor, kapela i sólisté. Písně od Karla Gotta, Spirituál kvintetu, Čechomoru, Jakuba Smolíka a dalších zpívali žáci ze všech tříd školy. Během programu děti také recitovaly naučené básně. Úspěch koncertu potvrdil potlesk, který nebral konce. Závěrečným slovem ředitelka školy poděkovala účinkujícím, divákům i vyučujícím a všem popřála krásné svátky.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.