Jarmark nalákal do školy mnoho návštěvníků

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyS adventním časem dorazila na Základní školu Oslavická i jedna z největších akcí. Vánoční jarmark je oblíben jak mezi žáky, tak mezi rodiči i širokou veřejností. Pro všechny si připravili žáci i učitelé bohatý výběr nápaditých výrobků a zajímavý program.

V kavárničkách mohli návštěvníci ochutnat výborné cukroví a zahřát se čajem či kávou. Zájemci si mohli koupit jak nějaké dekorace, adventní věnce, svíčky, tak i něco dobrého na zub, nechybělo ani vánoční cukroví, pečený čaj a sušené ovoce.

„Koupí lidé podpoří danou třídu, u které byl výrobek k prodeji. Výtěžek z jarmarku poputuje do jednotlivých třídních fondů. Děti se pak společně rozhodnou, zda za vydělané peníze pojedou na výlet nebo si třeba zajdou na něco dobrého," doplnila ředitelka školy Eva Bednářová.
Zejména menší děti se nadšeně zapojily do vánočních dílniček, v nichž si mohly zhotovit vlastní dřevěný betlém, zlatou rybičku, vánoční přání nebo ozdoby na stromeček.

Vánoční jarmark na Oslavické se setkal s velkým zájmem. I když za ním stojí mnoho úsilí, hodin přípravy a práce, je jasné, že jarmark si užili jak děti, tak dospělí a všichni se společně naladili na blížící se vánoční svátky.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.