Dóza od února otevírá miniškoličku Benjamínek

miniškolička benjaminekMiniškolička BENJAMÍNEK je určena pro děti od 2 let, otevřena bude vždy ve čtvrtek od 8.30 do 11.30.
První školička proběhne od února 2020, to znamená 6. února 2020.

Děti jsou v naší školičce bez rodičů. Doba pobytu dítěte ve školičce je individuální - může ve školičce být 1 hodinu, 2 nebo 3 hodiny - platí se vždy 80 korun za 1 návštěvu miniškoličky. Platba probíhá vždy v kanceláři ekonomek - u paní Krčálové. Děti se učí pozvolným tempem společnému životu v kolektivu - nebát se bez maminky, půjčovat si hračky, zvykat si na jiné děti a cizí přítomné dospělé, dodržovat režim, seznamovat se s novým prostředím. Dětem je zajištěn pitný režim, svačinku si nosí svoji. Dítě by již nemělo používat pleny.

Školička probíhá v prostorách Dózy - k dispozici herna, tělocvična, kuchyňka, hygienické zázemí (vše v prostorách 1. patra SVČ).
Šatna je v přízemí (hned po vstupu do Dózy). Rodič dítě vždy doprovodí a předá do péče naší hodné a skvělé paní učitelce - tetě Bc. Veronice Milotové před prostorem herny.

Zájemci se musí nahlásit nejpozději do čtvrtečního rána na http://www.dozavm.cz/akce-tabory/. Přihlašujte prosím dítě přes online přihlašování, a to nejprve do "Miniškolička BENJAMÍNEK první přihlášení" a poté do konkrétních termínů konání Miniškoličky.

Na Vaše nejmenší prťátka se moc těšíme.

DÓZA - středisko volného času Velké Meziříčí

2020 miniskolicka_benjaminekB

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.