Žáci ze ZŠ Školní si užili karneval

karnevalVšechny děti milují kostýmy a ty neodmyslitelně patří ke karnevalu. Měsíci únor je na to ta správná doba, proto v naší škole propuklo v pátek v 1. a 2. ročnících před úplným uzavřením škol karnevalové radování.

Tentokrát nebylo společné, ale udělali jsme si ho každý po svém ve svých třídách. V 1.A probíhaly přípravy celý týden. Děti vyráběly nejrůznější dekorace v podobě šašků a klaunů, zdobily čarodějné kloboučky, tím vším pak vyzdobily třídu a nástěnku na chodbě. Páteční dopoledne bylo pak opravdu veselé. Po úvodní promenádě masek nechyběla samozřejmě diskotéka v rytmu moderní hudby, všechny děti při tanci předváděly nejrůznější taneční kreace. Zároveň byly zahájeny různé soutěže a hry. V průběhu karnevalu se s tancem střídaly hlavně sportovní soutěže, v nichž si děti vyzkoušely svoji obratnost. Celé dopoledne si děti neustále pochutnávaly na různých dobrotách. Obrovské poděkování patří všem rodičům a prarodičům, kteří naší třídě přichystali skutečně bohaté pohoštění na společný raut. Loučili jsme se velice neradi, kromě pár sladkostí si děti odnesly dobrou náladu z netradičně stráveného dne ve škole. Nyní nám opět začala po dlouhé době distanční výuka a budeme se spolu vídat pouze při online setkáních. Moc si přejeme, abychom se všichni mohli co nejdříve navrátit do školy.

Jana Kubátová (třídní učitelka 1.A), základní škola Školní

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.