Soutěžte s Déčkem, jedno ze stanovišť najdete na radnici

necasTuristické informační centrum sídlící v hale radnice se zapojilo do soutěže s Déčkem – Zastav nečas! Přírodní moudrost z listů Stromděda Počase se rozletěla do všech stran, úkolem soutěžících je listí sbírat. Pro úspěšnou účast by měly děti absolvovat nejméně tři výlety, z nichž jeden může být právě do Turistického informačního centra Velké Meziříčí (TIC). Získat je třeba 3 hesla, jedno ze stanoviště červeného a dvě ze zeleného nebo naopak. Červené stanoviště může být v muzeu, TIC, hradu. Zelené místo se nachází v přírodě a k tomu musíte znát GPS souřadnice nebo alespoň slovní popis, kde schránku s heslem nalézt. Jedna keška se bude nacházet v lokalitě Balinského údolí.

Výletujte, pobavte se a u toho vyhrávejte. Soutěž startuje se začátkem letních prázdnin, tedy 1. července. Více informací získáte na adrese zastavnecas.cz Rodiče mají svoji soutěž na sociálních sítích s užitím hashtagu #ZASTAVNECAS.

Zuzana Najtová

zastav necas_logo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.