Hlasování o podobě školních dresů je u konce

22A je to tady! Výsledky hlasování o nejlepší návrh školního dresu Základní školy v Mostištích.

Jak už jistě všichni víte, naši žáci navrhovali školní sportovní dres, který by nejlépe vystihoval naši školu (logo, barvy, priority). Deset návrhů postoupilo do finále, a aby byl výběr toho nejlepšího opravdu spravedlivý, nechali jsme hlasovat veřejnost. Díky portálům velkomeziricsko.cz, novinyvm.cz a zdarskydeník.cz se do hlasování zapojilo více než sto čtenářů z různých míst nejen našeho okresu, kteří svými hlasy rozhodli, že oficiální dres naší základní školy vznikne podle návrhu číslo 1, jehož autorkou je Lucie Švihálková ze 3. ročníku. Lucince gratulujeme k vítězství a stejně tak i třem vylosovaným hlasujícím, kteří od nás obdrželi pěkné ceny. Jsou to: Bert Kaštan z Velkého Meziříčí, Tom Javůrek z Velkého Meziříčí a Jindřiška Machová z Prahy 4.

Vítězný návrh nyní putuje do výroby. Díky našim štědrým sponzorům se vám tak budeme moci v příštím školním roce v nových dresech ukázat.

Základní škola Mostiště

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.