Obřadní síň zaplnili občánci narození v druhé polovině loňského roku

P1480151Slavnostního uvedení do života ve městě se zúčastnilo 37 občánků. Občánky přivítal starosta města Velké Meziříčí Alexandros Kaminaras. „Je především na vás, abyste svým potomkům předali správné životní základy a stali se pro ně tím nejlepším vzorem," nezapomněl během ceremoniálu starosta Kaminaras na slova chvály, díku, ale i motivace směrem k rodičům, kteří sehrají ve výchově dětí tu nejzásadnější roli. Rodiče kromě gratulací obdrželi od města finanční dar i věcný dárek v podobě plyšové deky.

Zuzana Najtová

Přivítaní občánci:
Hynek Necid, Eliška Ambrožová, Matyas Chlubna, Viktorie Vondrová, Zdeněk Zezula, Andrea Hugová, Vítek Říha, Klára Činčerová, Gabriela Navrátilová, Tereza Mikišková, Adam Kratochvíl, Jasmína a Lilien Staňkovy, Matěj Kratochvíl, Anna Bílková, Viola Jourová, Viola Hortová, Tomáš Kališ, Isabel Supová, Běla Cejnková, Kryštof Hladík, Zdeněk Homola, Jonáš Kamenský, Michal Pol, Marek Mikulášek, Lea Smejkalová, Theodor Midrla, Adam Havelka, Rozárie Částková, Patrik Brodský, Alex Bobková, Andrea Polová, Jáchym Komínek, Natálie Augustová, Robert Hladík, Sára Svatoňová, Sofie Střechová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.