Lezecké závody dětí - zpráva

DSCN3458

První závody lezeckého oddílu v tomto školním roce se uskutečnily v neděli 13. 11. 2016 ve 14 hod a mohou se hned pochlubit velkou účastí a skvělou atmosférou.

Na závody se přihlásilo celkem 25 dětí, které přišly i s doprovodem rodičů, těm bychom chtěli obzvláště poděkovat za jejich podporu i praktickou pomoc. Hlavním stavěčem cest byl instruktor Jirka Marek, pomáhali mu naši příznivci a dobrovolní pomocníci Petr Pařízek a Matouš Bradáč.

Na závody byly pozvány hlavně děti z lezeckých kurzů, ale samozřejmě se mohly účastnit i jiné děti, které do našich kurzů (zatím) nechodí nebo zájemci, kteří se chtěli třeba jen podívat, jak takové závody v lezení probíhají. 

Děti lezly po úplně nových cestách, které byly postaveny pro účel závodů, takže je nemohly znát předem. Nové bouldery zdolávaly děti celou hodinu, kdy si poctivě do karet zapisovaly své pokusy na přelezení a Topy. 

DSCN3545

Všechny děti byly velmi statečné! A jak to nakonec dopadlo?

V nejmladší kategorii (6-8 let) vyhrál Matyáš Fialka, na druhém místě skončil Štěpán Mátl a hned za nimi se umístila Valentýnka Drápelová.

V kategorii dětí 9-11 let zvítězil Marek Šoukal, na druhém místě byl Honzík Michal a na třetím opět dívka - Ema Valová.

A v té nejstarší skupince (12-15 let) to holky natřely klukům! Zvítězila Lucka Burešová, 2. místo - Adéla Bajerová a na třetím místě skončil Vojta Večeřa. 

DSCN3570

Všichni jsme si závody užili a zveme i ostatní, aby se na nás přišli podívat a zasoutěžit si s námi.

 

Zpět na spolek
Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.