Řidička odmítla dechovou zkoušku i lékařské vyšetření

car-3318597Ve středu 2. listopadu krátce po šesté hodině ráno došlo ve Velkém Meziříčí na ulici Karlov k dopravní nehodě.

Osmatřicetiletá řidička vozidla Škoda Octavia přejela do protisměru, kde došlo k bočnímu střetu s osobním vozidlem Škoda Superb, jehož řidičem byl devětapadesátiletý muž. Tento vlivem dopravní nehody utrpěl zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Řidiči byli po dopravní nehodě vyzváni k dechové zkoušce, kdy byla u řidiče s negativním výsledkem. Osmatřicetiletá řidička se odmítla podrobit dechové zkoušce, taktéž odmítla lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu v nemocničním zařízení. Řidičce byla zakázána další jízda a policisté ji zadrželi řidičský průkaz. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Na zúčastněných vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 180 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

por. Ing. Michaela Lébrová, komisař
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.