Řidička projela plotem

nehoda ilustračníV sobotu 24. června před šestou hodinou večer došlo k dopravní nehodě mezi Stráneckou Zhoří a Velkým Meziříčím. Řidička vozidla Suzuki jela ve směru na Velké Meziříčí.


„Pravděpodobně z důvodu únavy se plně nevěnovala řízení, přejela s automobilem do protisměru a poté do silničního příkopu, kde postupně došlo ke střetu vozidla s kmenem stromu. Vozidlo dále pokračovalo příkopem a narazilo do oplocení objektu. Auto vjelo do areálu, kde zastavilo. Při poškození oplocení vznikla škoda také na parkujícím nákladním vozidle Iveco. Čtyřicetiletá řidička se při dopravní nehodě zranila a zdravotnickou záchrannou službou byla převezena do nemocnice," popsala tisková mluvčí policie Jana Kroutilová.
Provedenou dechovou zkouškou u ní policisté požití alkoholu vyloučili. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 200 tisíc korun.
-pch-, ilustrační foto

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.