Partička spolu s diváky stvořila báseň o červených trenkách

IMG 8218Partička, tedy Ondřej Sokol, Michal Suchánek, Igor Chmela a Richard Genzer, spolu s režisérem Jakubem Kohákem a hudebním doprovodem Mariánem Čurkem ve středu večer pobavila Velkomeziříčské.


Vtipné improvizace čtveřice herců na diváky zvolené téma nalákaly stovky zájemců, kteří zaplnili velký sál Jupiter clubu. A hned samý začátek jejich šou se stočil k tématu aktuálnímu. Lidé si na rozjezd vyžádali báseň o červených trenkách na Hradě. Partička si s nimi poradila po svém, stejně jako s reklamací poníka, překladem přednášky maďarského profesora o zvýšení úrody jablek, dialogem dvou milenců, muzikálem či abecedou. Kdo Partičku zná, ví, co si pod tím vším může představit. Bláznivé scénky v "ulítlých" převlecích, některé více jiné méně podařené, prostě improvizace.
Závěrem obecenstvo spolu s herci vytvořilo příběh o tetičce, která se vypraví na výstavu termitů do Velkého Meziříčí, kde ji zastihne povodeň. Ovšem v podání Partičky tetička nakonec nedojela vůbec nikam.
Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.