Funny Fest přilákal do Meziříčí mladé umělce

1Multižánrový festival představil nejen spoustu hudebníků a kapel, ale také známé tiktokery. Na velkomeziříčském náměstí se v pátek 19. srpna tančilo, fotilo, hrálo, kreslilo...

Pracovnice Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Wellmez se postaraly o nabitý program až do večerních hodin, který měl zaujmout a dostat do povědomí činnost organizace. Letos se doprovodný program oproti tradičním „opilým" brýlím simulujícím požití alkoholu či marihuany, kreslení třpytkami na obličej a fotící bedýnce rozšířil o slackline – lanovou dráhu, u níž se mnohdy tvořila fronta zájemců dychtivých vyzkoušet svoji rovnováhu.

Nízkoprahové zařízení poskytuje pomoc a podporu dětem a dospívajícím, kteří se cítí ohrožení či v nepříznivé životní situaci. Kde zařízení najdete? Vedle Billy.
Kontakt:
Welllmez – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, Hornoměstská 366/41, Velké Meziříčí, 594 01
Tel.: 731 626 116, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
http://www.zdar.charita.cz

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.