Na tradičním Vánočním koncertě vystoupilo přes 200 nadaných hudebníků a zpěváků

0 tit_DSC_0219Velký sál Jupiter clubu v neděli 11. a v pondělí 12. prosince zaplnila spousta mladých talentovaných hudebníků a zpěváků. Po dlouhé pauze se tak mohl znovu uskutečnit tradiční Vánoční koncert, na kterém vystoupily místní sbory a orchestry. Celý večer moderovala Eva Kočí Valová, která divákům předčítala zajímavé texty či citáty spojené s Vánoci a vítala účinkující.

Jako první se na pódiu předvedl pěvecký sbor Sluníčko s Věrou Havlišovou. Přítomným zazpíval písně jako například Aleluja Hosana, Tluče bubeníček, Andělská a Půjdem spolu do Betléma. Následně se k nim připojil soubor Slunko. Dále vystoupila Harmonie, Harmonie ladies.
Na závěr první části se na pódiu i pod ním shromáždili členové Tanečního orchestru Josefa Vaňhary, kteří svou rytmickou hudbou a energičností divákům jistě vyrazili dech.

Druhou část koncertu odstartoval pěvecký soubor Andante spolu s třebíčskou Resonancí. Po písni Vůně Vánoc se k již zmíněným Andante a Resonance přidal Smíšený orchestr Základní umělecké školy Velké Meziříčí a sólista Jakub Střecha.

Závěrečného slova večera se ujala moderátorka Eva Kočí Valová, která poděkovala řediteli Jupiter clubu Milanu Dufkovi za organizaci celé akce. Ten pronesl přípitek, ve kterém poděkoval všem vystupujícím i vyučujícím. Přáním Tiché noci, která poté ještě díky sboru a orchestru zazněla jakožto předposlední píseň, se koncert přiblížil ke svému konci.

Díky také paní Eva Kočí Valová vyjádřila Svatopluku Šturmovi za osvětlení a scénu, Zdeňku Chloubovi (ORO) za ozvučení a Zuzaně Herodesové, Haně Svobodové, Marii Pospíšilové, Lee Vodákové a Milanu Teplému za produkci a propagaci.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.