Ohlédněme se za rokem 2022 plným kultury

8 P1560765Vážení přátelé, milí čtenáři,
před několika dny jsme uzavřeli rok 2022. Bývá již nepsaným zvykem vždy koncem starého a počátkem nového roku bilancovat. Dovolím si proto tedy také malou rekapitulaci právě uplynulého roku z pohledu činnosti Jupiter clubu, kulturně společenského centra Velkého Meziříčí.

Začátkem roku 2022 měl pracovní tým Jupiter clubu jediné přání: vrátit se po koronavirovém odmlčení co nejdříve k normálnímu běžnému životu. To se vzhledem k vládním opatřením podařilo až ve 2. čtvrtletí roku. Poté jsme již konečně mohli rozběhnout náš provoz naplno. Výjimkou byla filmová představení, která jsme našim divákům mohli nabízet v našem kině i přes počáteční snížení počtu diváků v sále po celý rok. Druhé čtvrtletí bylo ve znamení mazání restů. Realizovali jsme oddálená divadelní představení, netradičně spolupořádali odložené plesy. Od května jsme již konečně mohli uskutečňovat akce dle stanoveného harmonogramu.

P1560053Uspořádali jsme 16. ročník Evropského festivalu filozofie, koncerty Mezinárodního hudebního festivalu Concentus Moraviae a vůbec poprvé Pouťové slavnosti. Léto tradičně vyplnilo Velkomeziříčské kulturní léto s dvacítkou koncertů. Začátkem září jsme oslavili 70. výročí vzniku Loutkohereckého souboru. Druhá polovina roku již proběhla ve standardním rytmu: divadelní představení, koncerty, aktivity našich zájmových útvarů (Vlastivědná a genealogická společnost, Svaz žen atd.). Konec roku byl ve znamení Adventních světýlek, Vánoční výstavy, vánočních koncertů a celé řady firemních večírků. Chtěl bych poděkovat celému mému týmu spolupracovníků za odvedenou práci a vám, našim návštěvníkům, za přízeň a podporu.

Do nového roku přeji všem pohodu, štěstí a především zdraví. Těším se s vámi na setkání opět v našem kulturním centru, Jupiter clubu.

Mgr. Milan Dufek,
jednatel společnosti 

pf 23_eff

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.