Házenkářský ples byl skvělý a pestrý

Ples 16Tradiční Házenkářský ples, který se konal v hasičské zbrojnici ve Velkém Meziříčí, zahájil kapelník Adriany nepříjemným sdělením: „Zvukař nám doslova chvíli před plesem ulehl s virózou. Sehnali jsme však náhradníka a všichni se budeme snažit, abyste byli spokojení."

Skvělou náladu to však rozhodně nikomu nepokazilo. Náhradník se činil a všichni spokojení opravdu byli. Kvalitní hudbu, kterou tato kapela umí zahrát, prostě hned tak něco nezdolá.

Po několika kouscích, kdy se na parket odvážil jen jeden pár, přišlo vystoupení malých mažoretek ROSES – DÓZA – středisko volného času. Děvčata byla skvělá a nadšený potlesk všech přihlížejících jim byl bohatou odměnou za nervozitu, kterou před vystoupením měla. Ta pravá odměna ale čekala v baru, kde jim profesionální flair barman Dominik Buchta umíchal výborné nápoje. Jemu také patřil další bod programu, kterým jako vždy všechny nadchnul. Házenkáři připravili tombolu, o kterou byl takový zájem, že byla vyprodaná, než bys řekl švec.

Kromě nejrůznějších alkoholických i nealkoholických nápojů si tanečníci mohli zakoupit drobné občerstvení na stůl nebo třeba řízek se salátem.

Dominika Buchtu s jeho shakery vyhledával během plesu každý, kdo si rád pochutnává na míchaných nápojích.

Házenkářský ples se prostě povedl.

Jan Uher

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.