Třicet let od vydání desky

Carmen fotoNa Velkomeziříčsku známá a oblíbená třebíčská skupina Carmen vystoupí v sobotu 15. července 2023 po delší době v Třebíči, a to na Podzámecké nivě.


Parta stálých muzikantů v čele s Vlastou Zahrádkou a Petrem Bende, Lubošem Dennerem, Vaškem Čudkou, Jirkou Tržilem, Michalem Chaloupkou, Karlem Holíkem se k veřejnému vystoupení schází výjimečně, v letošním roce to bude jen a pouze tuto sobotu.
A bude to večer opravdu výjimečný, legendární skupina si pro své příznivce připravila po 30 letech znovuvydání, reedici vyprodaného alba „Dožít se rána", které představí v podobě LP a CD. Album pokřtí a s Carmen vystoupí původní producent alba Pavel Váně, leader skupiny Progres 2, vzácným hostem křtící album bude i dcera původního bubeníka kapely Pavla Kissi Veselého Soňa.

Skupina si pro svůj večer do Třebíče přiveze pro náš region mimořádné technické a efektové zázemí.

Večer zahájí dámská Loretta, přesně ve 21:30 přijdou na scénu CARMEN se svými největšími hity a speciálním setem k již zmiňovanému albu. Ve finále noci pak večírek obohatí jedna z nejlepších evropských formací KISS CZECH COMPANY.

Informace k akci a zvýhodněnému prodeji LP, CD a merchandisingu na akci i v kamenném a dalším prodeji najdete na fb Carmen a na www.carmentrebic.cz.

Vstupenky na akci jsou v předprodeji na TICKETLIVE a v třebíčském kamenném předprodeji GRAMODESKY TŘEBÍČ, Nádražní 655/7, tel. 605 206 560. Na místě pak přímo na akci, na pokladně u vstupu.

-ld-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.