Funny Fest nabídne hudbu i slalom s brýlemi

P1650111Již devátý ročník multižánrového festivalu Funny Fest se uskuteční v pátek 18. srpna od 15 hodin na náměstí ve Velkém Meziříčí. Pořadatelem je nízkoprahové zařízení Wellmez.

Na festivalu vystoupí umělci z Velkého Meziříčí a okolí, kteří se vzdali nároku na honorář. Akci zahájí zpěvačka Michaela Šedivá, kterou následně vystřídá kapela Jaykey. Těšit se můžete také na kapely Sqost a Vzhůru a níž. Hudební program zakončí skupina HangOver. Jako doprovodný program bude připraveno malování na obličej, fotbálek nebo výroba vlastních placek. Vyzkoušíte si i slalom s brýlemi simulujícími stav po požití alkoholu nebo marihuany. Ve fotokoutku se budete moci vyfotit s různými rekvizitami. Na akci zavítají také známí a oblíbení TikTokeři.

Ke koupi budou výrobky od klientů Denního stacionáře Nesa a Centra duševního zdraví Klub v 9. I letos se o občerstvení postará Jan Dvořák, který provozuje místní klub Rock Depo. Kávu a dezert si budete moci dát v oblíbené Kavárně a bistru Termoska.

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Wellmez spadající pod Oblastní charitu Žďár nad Sázavou působí ve Velkém Meziříčí od roku 2011. Pracovníci zařízení poskytují pomoc a podporu dospívajícím, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci (experimentování s návykovými látkami, vztahové a psychické problémy) nebo jsou těmito situacemi ohroženi.

-red-

358096900 655054756659920_6875889809746420762_n

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.