V Křižanově se konal tradiční Babský bál

P1180128 copyJiž po devatenácté za sebou uspořádaly členky TJ Efekt Křižanov v Katolickém domě v Křižanově Babský maškarní bál. Tentokrát se uskutečnil v sobotu 15. února. K tanci a poslechu opět hrála skupina M.E.Š. Již tradičně všechny pobavily krásné masky, které jsou rok od roku krásnější a zajímavější. Největší úspěch tentokrát sklidila skupina Neandrtálců z dalekého pravěku se svým originálním popěvkem i s vlastní řečí a stravou. Na druhém místě o nejlepší masku se umístili Piráti z Karibiku, kteří připluli na nádherné vlastní lodi. Na třetím místě pak skončila skupina nazvaná Pyžamová párty. Tyto i ostatní masky se předvedly v průvodu masek.

Pak se všichni skvěle bavili, tančili nebo se občerstvovali v šenku, kde si mohli dát i výborný guláš. Před půlnocí již netrpělivě čekali na překvapení, kterým je tradičně vystoupení našich členek. Letošní vystoupení v rytmu country sklidilo velké ovace a moc se líbilo. Nechyběla ani bohatá tombola – ve výherních obálkách i hlavní, která se losovala. Ples se moc vydařil a příští rok nás čeká jubilejní dvacátý ples, na který se můžete těšit již teď.

Členky TJ Efekt Křižanov

ples1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.