Sezóna loutkového divadla je ukončena

loutkySezóna byla letos bohužel vlivem nepříjemných událostí spojených s epidemií ukončena předčasně, ale i tak jsme pro vás odehráli od října 2019 do března 2020 celkem 14 představení, 8 pohádek. Na naší malé scéně to byly pohádky s marionetami - O princezně Zubejdě Solimánské, Čertův švagr, Haniččin vánoční stromeček, Dlouhý, Široký a Bystrozraký. A s javajkami (loutkami voděnými zespodu) - Zimní pohádka a Červená Karkulka. Ve velkém sále Jupiter clubu jsme odehráli pohádku Adámek mezi broučky pro mateřské školy z okolních vesnic (s podporou z Grantového systému podpory kultury města VM). V listopadu jsme vyjeli s pohádkou Princ Matěj a jeho koníček do Otína, a v březnu jsme ještě stihli účast na Kašpárkově rolničce v Třešti s pohádkou Adámek mezi broučky. Celkem naše představení navštívilo přes 1 600 diváků.

O poslední představení, které jsme pro vás měli přichystané, rozhodně nepřijdete, odehrajeme ho hned na začátku příští sezóny, na kterou už nyní chystáme nové a zajímavé pohádky. V březnu nás také mělo navštívit Humpolecké loutkové divadlo se svojí pohádkou, dle domluvy by se toto představení mělo konat na podzim tohoto roku.

Za celý loutkoherecký soubor vám všem děkuji za přízeň, návštěvníkům za plná hlediště, městu Velké Meziříčí a Jupiter clubu za podporu, programovému oddělení za technickou podporu a hlavně všem členům souboru děkuji za skvělou práci, kterou odvádí jen pro dětský úsměv a radost z loutkového divadla.

Již nyní se na vás těšíme v příští sezóně!
Za Loutkové divadlo Kateřina Maloušková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.