Vysočina dětem nabízí soutěže. Za fotky můžete vyhrát rodinný pobyt

IMG 16022Přijeďte, bavte se, poznávejte Vysočinu, soutěžte a vyhrajte hodnotné ceny. Vysočina Tourism dětem připravil léto plné soutěží. Ve spolupráci se Seznam Native či s Cestovatelským deníkem o víkendové pobyty pro celou rodinu a s Igráčkem o vstupenky na Igráčkův festival plný zábavy.

Soutěžení se Seznam Native představuje ty nejlepší dětské cíle na Vysočině – třeba jihlavskou zoo, lipnické lomy, adrenalin v údolí řeky Svratky, rekordy i motocykly v muzeu. A za rozluštění soutěžního úkolu, odeslání fotky na Facebook či Instagram mohou šťastlivci vyhrát víkendový pobyt v Tálském mlýně, Hotelu Kouty nebo Panském dvoře v Telči. Hrajeme až do 31. července.

Na Mezinárodní den dětí odstartovala soutěž Vysočinou s Igráčkem. Hraje se o vstupenky na Igráčkův festival plný zábavy, který proběhne 28. srpna v Outdoor resortu v Březová na Třebíčsku. Stačí se s ním vyfotit na dětských turistických místech a opět snímek odeslat na FB či IG. Spousta zábavy s Igráčkem bude celé léto. Na děti čeká deset víkendů plných her, třeba v pelhřimovském muzeu rekordů, v Krátké ve Žďárských vrších, v jihlavské zoo, na hradě v Ledči n. S., v třebíčském Alternátoru či na Roštejně. V Březové pak bude opět losování o rodinné pobyty v pohádkové vesničce Podlesíčko nebo na Šiklově mlýně.

A konečně soutěž s Cestovatelským deníkem. Ten je k dostání na vysočinském e-shopu, nabízí výlety, rébusy, luštění úkolů i speciální odměny, z nichž nejhodnotnější jsou opět rodinné pobyty Hospodářském dvoře v Bohuslavicích, na žďárském zámku a v telčském Panském domě. Slosování proběhne 13. prosince.

Veškeré informace k dětským soutěžím, výletům i turistickým cílům na vysocinadetem.eu. Sledujte i sociální sítě @vysocinaregion.

Martina Strnadová
Vysočina Tourism

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.