Povinné body jsou doma

DSC 4550Házená 2. liga starší dorostenci Morava, 18. kolo
HC Hlučín – TJ Sokol Velké Meziříčí 22:38 (13:18)

V sobotním dopoledni vyrazilo družstvo starších dorostenců do ostravské haly, kde se utkání proti aktuálně poslednímu celku tabulky – HC Hlučín odehrálo. Postupně do haly dorazili ještě další dva hráči, kteří do té doby zvládli odehrát utkání v Karviné za Sokol Nové Veselí. První půle byla spíše taková zahřívací, ale v té druhé se projevila síla hostujícího celku a o vítězi tak nemohl nikdo pochybovat.

První poločas byl z naší strany spíše zahřívací. Dlouhá cesta zřejmě vykonala své, a i když od začátku bylo vedení na naší straně, stále to bylo o pouhé dvě až tři branky. Až ve druhé části poločasu se dorostenci trhli na pětibrankový rozdíl, který drželi až do poločasového hvizdu.

Do druhého poločasu vstoupili naši dorostenci s velkou chutí. Během deseti minut odskočili na další čtyři branky. Utkání tak bylo v podstatě rozhodnuté. Do hry se zapojili všichni hráči, včetně všech tří brankařů. V utkání si mohli hostující hráči vyzkoušet různé herní kombinace, a hlavně opět rychlou hru, která naše dorostence zdobí po celou sezónu. Závěrečné skóre se zastavilo na 22:38.

V dalším kole zajíždějí dorostenci na palubovku Tatranu Litovle. Soupeře, který je v domácím prostředí silný a potrápil všechny favority. Budeme dorostencům na dálku držet pěsti, aby se utkání zadařilo.
7 m hody 1/1 : 2/2, vyloučení: 2:4

Sestava a branky: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera, Martin Borkovec – Jakub Mach (6/1), Benjamin Rosa (6/1), Marek Sedlák (6), Jakub Uchytil (5), Adam Jaša (3), Štěpán Čermák (3), Tomáš Rosa (3), Ondřej Navrátil (2), Jakub Strýček (2), Martin Chalupa (1), Jaroslav Pavlíček (1), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.

Ladislav Šidlo

DSC 3647DSC 4160DSC 4225

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.