Proběhl další turnaj v 5+1

20CD97EA-2D1A-4BBD-A7C2-597CAC5763B2V neděli 16. 4. 2023 se v Havlíčkově Brodě konalo další kolo turnaje 5+1 pro minižactvo. My jsme se účastnili s 2 týmy kluků a 1 družstvem dívek. Naše dívčí složka změřila síly proti holkám z Poličky, DHK Pardubic a domácím. Naši kluci sehráli utkání proti sobě, Dolní Cerekvi a domácím. Každé družstvo si zahrálo 4 zápasy po 14 minutách bez počítání skóre. Děti tak mohli uplatnit svoje cenné zkušenosti, které nasbírali na velikonočním turnaji v Praze.

Za kluky hráli: Ambrož Filip, Janoušek Jan, Michlíček Jiří, Rosa Ondřej, Stoklasa David, Šidlo Štěpán, Šimek Samuel, Vejmělek Erik, Vítek Jakub, Winterling Tobiáš, Coufal Max, Živčic Pavol, Navrátil Ronnie, Přecechtěl Lukáš, Šikula Ondřej, Vyškovský Vít, Chadim Lukáš, Kalina Tomáš.
Trenéři: Ladislav Šidlo, Kostečka Daniel.

Za holky hrály: Šlitrová Alžběta, Pospíšilová Gabriela, Chlubnová Tereza, Sedláková Klára, Kozlová Karolína, Matušíková Silvia, Živčicová Anita, Wasserbauerová Adéla.
Trenérky: Radka Matušíková, Kateřina Závišková

Kateřina Závišková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.