Naši nejmenší házenkáři a házenkářky odehráli další turnaj

Házená malí_copyV sobotu 22. dubna odehráli naši házenkáři další turnaj ligy Vysočiny, který pořádal oddíl Dolní Cerekve. Turnaj se hrál ve dvou kategoriích, přípravka a minižactvo. Náš oddíl do turnaje postavil jedno družstvo holek a dvě družstva kluků v každé kategorii. Kromě domácích celků jsme se utkali ještě s týmy z Chrudimi, Nového Veselí a Havlíčkova Brodu.

Tahle soutěž se hraje bez počítání skóre. Děti si tak mohou naplno užít hru, a vyzkoušet věci naučené z tréninku bez obav o výsledek. Všichni si zahráli dostatečně a strávili tak sobotní dopoledne aktivně a v pohybu se svými kamarády.

Hráli:

Holky:
Mini: Sisa Matušíková, Tina Adamcová, Eliška Tesařová, Kája Doležalová, Terka Chlubnová, Terka Mičková
Přípravka: Adélka Wasserbauerová, Nikča Konečná, Anička Kozlová, Nikča Vacková, Anežka Matulová

Kluci:
Mini: Řezáč Matyáš, Bartoš Jakub, Kaman Dominik, Coufal Maxmilián, Vítek Jakub, Stoklasa David, Winterling Tobiáš, Michlíček Jiří, Musil Jakub, Kučera Adam, Přecechtěl Lukáš, Šikula Ondřej.
Přípravka: Rosa Ondřej, Sedláček Sebastian, Ondřišík Tomáš, Trifanov Martin, Musil Vítek, Bradáč Mikuláš, Šidlo Štěpán, Vitešník Filip, Navrátil Tomáš, Vítek David, Bittara Patrik, Plodík Kryštof.

David Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.