Našim minižákům se dařilo

0CC3E8CA-5CA6-4E5D-B304-57FABB81676AV sobotu 6. 5. jsme pořádali tradiční turnaj v miniházené, Memoriál Karla Kaštana. Karel Kaštan byl obětavý činovník, velký fanoušek a podporovatel Velkomeziříčské házené.

Turnaje se zúčastnilo 16 týmů ve dvou kategoriích, mladší přípravka a starší minižactvo. V ten den si tak u nás na hale zasportovalo a zahrálo miniházenou přes 160 dětí. Náš oddíl postavil do každé kategorie dva týmy kluků a jeden tým holek. Hrací doba jednoho utkání byla 1x14 minut.

K výsledkům:

Naše děvčata si proti klučičím týmům vedla velmi dobře. Konečné 6. místo v přípravce a 7. místo v mini, ale hlavně pěkná a rychlá hra je příslibem do budoucna. Holky hrály s chutí a v žádném utkání herně nepropadly. Jen tak dál.

Přípravka kluků žlutý tým sice obsadil až 8. místo, nicméně tento mladý tým se neustále zlepšoval a sbíral hlavně cenné zkušenosti.
Zelený tým po celý turnaj předváděl rychlou miniházenou a zastavil se až ve finále, kde kluky přehrálo výborně hrající družstvo ze Sokolnic.
Kluci tak získali krásné stříbrné medaile a pohár za druhé místo.

Minižáci červený tým odehrál skvěle celý turnaj, kdy prohrál jen jedno utkání, a jen o skóre nepostoupili kluci ze základní skupiny do semifinále. Konečné 5. místo je překvapivé, avšak zasloužené a kluci zaslouží pochvalu.
Černý tým zvládl všechna svoje utkání vyhrát, po zásluze převzal zlaté medaile a velký putovní pohár za 1. místo. Po celý turnaj předváděli kluci perfektní výkony hlavně v útoku, kdy spoluprací a důrazným zakončením ve většině zápasů dominovali. V obranné činnosti někteří hráči sice občas působili lehkovážně, ale na to se historie již ptát nebude a alespoň víme, na čem máme pracovat v tréninku. Tým herně táhl Pavol Živčic.

Naši hráči získali v hlasování trenérů i individuální ocenění, když v kategorii přípravky získal cenu pro nejlepšího brankáře Maxmilián Coufal a v kategorii minižactva byl zvolen nejlepším brankářem Jakub Musil. V kategorii minižactva pak byla nejlepší hráčkou turnaje zvolena Klára Sedláková. Všem oceněným moc gratulujeme.

Výsledky:

Přípravka:
1. TJ Sokol Sokolnice
2. TJ Sokol Velké Meziříčí zelená
3. SKKP Brno
4. TJ Sokol Nové Veselí
5. HK Ivančice
6. TJ Sokol Velké Meziříčí holky
7. TJ Sokol Chrudim
8. TJ Sokol Velké Meziříčí žlutá

Minižactvo:
1. TJ Sokol Velké Meziříčí černá
2. TJ Sokol Nové Veselí
3. TJ Sokol Sokolnice
4. SKKP Brno
5. TJ Sokol Velké Meziříčí červená
6. HK Ivančice
7. TJ Sokol Velké Meziříčí holky
8. TJ Sokol Chrudim

Hráli:

Holky:
Přípravka: Tereza Chlubnová, Anita Živčicová, Daria Matušíková, Tina Adamcová, Adéla Wasserbauerová, Eliška Kostečková
Mini: Klára Sedláková, Silvie Podsedková, Alžběta Šlitrová, Gabriela Pospíšilová, Silvia Matušíková, Eliška Tesařová, Karolína Doleželová, Tereza Mičková

Kluci:
Přípravka: Karel Dlouhý, Matyáš Juran, Tomáš Ondřišík, Vít Musil, Martin Trifanov, Max Jaromír Puffer, Patrik Bittara, Tadeáš Veleba, Sebastian Sedláček, Robin Mikulášek, Ondřej Rosa, Tomáš Navrátil, Maxmilián Coufal, Štěpán Šidlo, Ondřej Šikula.
Mini: Jakub Musil, Erik Vejmělek, Dominik Kaman, Samuel Šimek, Vít Václav Vyškovský, Jakub Bartoš, Mikuláš Bradáč, Jakub Vítek, Jan Janoušek, Filip Ambrož, Vojtěch Kostečka, Pavol Živčic, Tobiáš Winterling, Erik Fialka, David Stoklasa, Jonáš Peterka, Tomáš Kalina, Václav Novotný.

Poděkování patří pořadatelům, trenérům, rozhodčím, zapisovatelům, obsluze v bufetu a všem kteří se podíleli na bezproblémovém průběhu turnaje.
Veliké poděkování patří všem sponzorům a dárcům za hodnotné ceny do turnaje, bez nich by to nešlo. Děkujeme.
Turnaj podpořili:
Rodina Kaštanova, Štěpánkova, Bartůňkova, a další přispěvatelé z řad rodičů,
firmy Robtrans, Tanatech, Just -it, vinárna Radnická, hotel a pivovar Jelínkova vila, Nápoje Měřín a Velké Meziříčí.

David Stoklasa

3ADBA6D9-9F3B-4297-827A-5B2115A0A927D13D9F8D-C2A3-49C4-8735-443D8F568EB8

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.