Druhý trénink rodičů s dětmi si všichni užili

IMG-20230524-WA0019 copy_copyV úterý 23. května se v atletické školičce konal druhý trénink rodičů s dětmi v rámci projektu Atletika pro rodinu pod záštitou Českého atletického svazu.

Společný rodinný trénink se uskutečnil venku na atletickém stadionu a zúčastnilo se ho celkem 24 rodin, některé dvou, tří i čtyřčlenné.

Všichni naši nejmenší atleti dostali nová oddílová a zářivá trička. Poté jsme se společně rozklusali, rozcvičili, následovala atletická abeceda a pár krátkých startů v dráhách. Hlavní náplní tréninku byla příprava na společné závodní odpoledne, takže si všichni vyzkoušeli skok z místa, slalom a štafetový běh. Na závěr jsme si připravili zábavnou běhací hru s čísly.

Společný trénink jsme si moc užili, rodiče i děti šli do každé disciplíny s nadšením, děti fandily rodičům a naopak. Příště nás čeká společné závodní odpoledne, na které se už velmi těšíme.

„Běhej, skákej, házej rád, s rodinou to můžeš dát!"

Za tým trenérek atletické školičky Jana Fňukalová a Martina Nováčková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.