Stolní tenisté vezou body z venku

pingpongKrajské soutěže pokračovaly o víkendu. Áčko nepoznalo vítěze s Jemnici a v druhém utkání zvítězilo v Lukově.

Tato první výhra se však nerodila lehce. Soupeř doslova kousal, až do samotného závěru. Týmová hra všech kluků nakonec rozhodla o vítězi. Nutno dodat, že domácí nastoupili do utkání bez jednoho hráče základu, to se na konečném výsledku určitě podepsalo také. Vždy venkovní výhra potěší více i když jsme patřili k favoritu utkání, tak v samotné hře to nevypadalo, dobře hrající domácí svůj skalp nepustili lehce. Po třech venkovních utkání má naše nejlepší družstvo bilanci 1-1-1. Suverénní výkony lze vyzdvihnout u hráčů Holuba a Šoukala.

Béčko poprvé bodovalo v oslabené sestavě ve Lhotkách. Rezerva sahala i po vítězství, kousek chyběl. Na druhou stranu mohlo i zápas ztratit celý. Po všech úvahách byla tato remíza asi spravedlivá. V utkání uhrál nejvíc bodů Skryja. Velikou pochvalu si bezesporu zaslouží i Buk Martin, který po vypjatém a krásném souboji v utkání dokázal porazit domácí jedničku 3 : 2 na sety. V odpoledním utkání v Náměšti už síly došly a vítězství nakonec patřilo soupeři. Také béčko odehrálo tři venkovní utkání s bilancí 0-1-2.

Za čtrnáct dní konečně přivítáme soupeře na domácích stolech v této sezóně poprvé dne 21. 10. v časech od 9 hodin a od 14 hodin v tělocvičně na Hornoměstské ulici. Přijedou týmy z Humpolce, Světlé nad Sázavou, Havl. Brodu a Přibyslavy.

V neděli se také mládež zúčastnila turnaje kraje Vysočiny tentokrát v kategorii U 13 – 15 konaném v Havl. Brodě. Nejlépe hrál Cerkal David. Z našeho oddílu nastoupili Homolová Karolína, Pelánek Radek a Štěpánek Vendelín. Další turnaje mládeže budou pokračovat o víkendu v Jihlavě a Polné. Okresní soutěže se rozběhnou v pátek dne 13.10.2023. Další naše družstva C, D, E a F začínají doma.

TJ Sokol Jemnice – ST Velké Meziříčí 9:9
Body: Holub Štěpán 4/0, Šoukal Slavomír 2/2, Pokorný Jan 2/2
Čtyřhra: Holub, Pokorný 1/0

TJ Lukov – ST Velké Meziříčí 7:10
Body: Šoukal Slavomír 4/0, Holub Štěpán 3/1, Trávníček Boris 2/2, Pokorný Jan 0/3
Čtyřhra: Šoukal, Trávníček 1/0

SK Sokol Lhotky – ST Velké Meziříčí B 9:9
Body: Skryja Marek 3/1, Buk Martin 2/2, Klíma Petr 2/2, Buk Radek 1/3
Čtyřhra: Klíma, Buk R. 1/0

TJ Sokol Náměšť nad Oslavou – ST Velké Meziříčí B 10:7
Body: Buk Martin 2/2, Klíma Petr 2/2, Skryja Marek 2/2, Buk Radek 1/2

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.