Proti lídru soutěže předvedli dorostenci povedený výkon

VM-Polanka 3_úvodní_foto1.liga starší dorost, 4. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – SKH Polanka nad Odrou 21:35 (9:16)

V sobotním podvečerním čase se družstvo staršího dorostu postavilo proti aktuálně prvnímu celku prvoligové tabulky. Družstvo, v jejichž kádru jsou dorostenečtí reprezentanti, od začátku ukazovalo své kvality. I přes nepovedený začátek se naši hráči nevzdali a bojovali až do konce utkání.


Prvních deset minut podle vývoje skóre bylo na hřišti pouze jedno družstvo (10. minuta 0:7). Ovšem fanoušci v hale viděli, že naši hráči šance v útoku měli, ale dobře chytající brankář hostů i za pomoci brankové konstrukce odolával celých deset minut. První gól tak z naší strany padl až v čase 10:07. A rozhodně to nebyla branka jediná. Do konce poločasu se pak již hrála vyrovnaná partie. K tomu také přispěl několika povedenými zákroky domácí brankář Tomáš Kučera. Ovšem brankový rozdíl ze začátku zápasu se nepodařilo snížit a do šaten se šlo za stavu 9:16 a navíc o jednoho hráče v poli méně.

Úvod do druhé půle jsme zachytili již lépe než v té první. V útoku se dařilo hlavně našim spojkách. Dobře sehraní hosté ve své útočné činnosti nepolevovali a jejich střely z hranice brankoviště našly svůj cíl. Jejich dobrá a tvrdá obrana nás donutila vyprodukovat několik chyb, které nám zhatily možnost vsítit gól. A tak naši borci prohráli 21:35.

Plná hala fanoušků za předvedený výkon našim hráčům zatleskala, a hlavně po celý zápas byla pomyslným osmým hráčem, ale na hodně kvalitní tým ze severu Moravy, nestačila.

Dalším soupeřem v pořadí bude v neděli 15. října družstvo Zubří. Uvidíme, jak si naši hráči s týmem z Valašska povedou.
7m hody 0/0 : 6/8, vyloučení: 4:4.

Sestava a branky: Tomáš Kučera, Martin Borkovec – Adam Jaša (5), Jakub Uchytil (5), Benjamin Rosa (4), Vítek Smejkal (2), Jaroslav Pavlíček (2), Štěpán Čermák (1), Ondřej Trifanov (1), Filip Hradecký (1), Štěpán Fiala, Tomáš Jelínek, Adam Krejčí, Matouš Fiala, Marek Sedlák, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal, asistenti Filip Svoboda a Jakub Strýček.

-jš-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.