Z bitvy s Hodonínem nakonec bod

P1840184V dalším domácím utkání přivítali hokejisté HHK na svém ledě ambiciózní Baníky z Hodonína.

Utkání bylo od začátku vyrovnané, útoky se přelévaly z jedné na druhou a o šance nebyla nouze. Divák se nenudil. Na konci šedesáté minuty svítili na ukazateli skóre dvě trojky. Šlo se do prodloužení, ve kterém domácí dostali šanci v podobě dvounásobné přesilovky, tu však nedokázali využít, a tak zákonitě přišel trest v samostatných nájezdech. Z pohledného utkání si tak dva body odvážejí hosté.

HHK Velké Meziříčí - SHKM Baník Hodonín 3:4sn (1:2, 2:1, 0:0 - 0:0 - 0:1)
Branky a nahrávky: 9. Meluzín (Křenek), 28. Juda M. (Juda J.), 38. Šantora (Svoboda) – 15. Karafiát (Vyrůbalík, Luža), 18. Novák (Luža, Polesný), 39. Riedl (Němec, Dufek), rozhodující samostatný nájezd Karafiát. Vyloučení 5:6, využití 0:0, v oslabení 1:0, střely na branku 27:35, diváci 285.

HHK: Juda J. (Juda P.) - Slabý, Ambrož, Kabelka, Dudycha, Svoboda, Trnka, Vlašín P., Kochánek - Švejda, Juda M., Doležal, Meluzín, Křenek, Juráň, Dolníček, Burian V., Šantora, Vedral, Kuba, Hrnčíř.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.