Čekání na body pokračuje

Starší dorost_VM_-_Lovci_Lovosice_5V nedělním poobědovém čase nastoupilo družstvo dorostenců k utkání proti Zlínu. Dobře rozehraný zápas naši dorostenci postupně ztratili a nepomohlo ani zlepšení ve druhém poločase. A tak čekání na body stále pokračuje...

1. liga starší dorost, 7. kolo

Handball club Zlín – TJ Sokol Velké Meziříčí 34:28 (20:13)
Úvod utkání byl vyrovnaný, a dokonce jsme se mohli ujmout vedení, ale neproměnění vyložených šancí nám v tom zabránilo. Domácí toho využili a ujali se iniciativy. V obraně jsme nedokázali zachytit rychlé útoky domácích. Pak přišlo několik zbytečných vyloučení a soupeř si do poločasu vypracoval rozhodující sedmibrankový náskok.

Do druhé půle bylo hodně věcí jsme se potřebovali zlepšit. Začátek nám ale utekl a už v 5. minutě byl rozdíl ve skóre dvouciferný. Příčinou bylo naše nedůrazné zakončení, které soupeř trestal z první i druhé vlny. Ve 12. minutě jsme se díky time-out domácích rozhodli utkání nepoložit a sedmi brankami v řadě postupně ukrajovali zlínský náskok. Rozdíl šesti branek v posledních deseti minutých dával ještě šanci, ale našim docházela síla a domácí si rozdíl již pohlídali.

Nyní budou mít dorostenci herní pauzu a k dalšímu utkání nastoupí v sobotu 11. listopadu v tradičním domácím čase 19:00 proti nedalekému soupeři z Nového Veselí.

7m hody 2/3 : 2/3, vyloučení: 4:5

Sestava a branky: Tomáš Kučera, Martin Borkovec, Samuel Přikryl – Benjamin Rosa (10/2), Marek Sedlák (7), Jakub Uchytil (4), Adam Krejčí (3), Adam Jaša (2), Jaroslav Pavlíček (2), Filip Hradecký, Tomáš Jelínek, Denis Vik Štěpán Čermák, Matouš Fiala, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal.

-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.