Fotbalový klub má nové vedení

P1840607V pondělí 30. října se v klubovně FC Velké Meziříčí sešla členská schůze. Na programu bylo několik velmi důležitých bodů.


Mimo jiné se projednávalo rozšíření výboru klubu ze tří na pět členů. Tento návrh prošel a následně na to účastníci schůze přijali rezignaci současného výboru, v jehož čele stál dvacet let Petr Ostrý. Hned na to byl zvolen výbor nový, a to ve složení Martin David, Jaroslav Krejčí, Pavel Mezlík, Jan Šimáček a Zdeněk Veselý. Předsedu, místopředsedu a sekretáře výbor zvolí na svém prvním zasedání.

Trenér A týmu Jan Šimáček také oznámil, že konec podzimní části sezony bude znamenat i jeho konec na trenérském postu. Vedení klubu nyní hledá nového trenéra, který bude mít především za úkol zachránit pro Velké Meziříčí divizní soutěž. Dále se hovořilo o tom, že přes zimní přestávku bude nutné přivést do Velkého Meziříčí dva až tři kvalitní hráče.

Petr Ostrý stál v čele klubu dvacet let. Sám byl aktivním fotbalistou. Začínal ve Štěpánově nad Svratkou. Do Velkého Meziříčí přišel v roce 1991 a hrál za B tým. Od roku 1996 byl členem výboru jako místopředseda. V roce 1997 Velké Meziříčí opustilo krajské soutěže a hrálo okresní přebor. Práce, kterou Petr Ostrý a ostatní členové výboru odvedli, vyústila v roce 2015 postupem do Moravskoslezské fotbalové ligy.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.